World Class Textile Producer with Impeccable Quality

Џерси плете

140gsm 100% Полиестер единечна плетена ткаенина од дрес 170cm KF643

  • Лесен и дише
  • Издржлив и долготраен
  • Разновиден и лесен за нега

Можно е и ова да ти се допаѓа

Истражете повеќе