World Class Textile Producer with Impeccable Quality

Џерси плете

150гсм 30%вискоза 70%полиестер единечен дрес Цветно предиво ткаенина 160см DS2140

  • Мека и удобна
  • Издржлива и долготрајна
  • Прекрасен цветен дизајн

Можно е и ова да ти се допаѓа

Истражете повеќе