World Class Textile Producer with Impeccable Quality

Најлон плетено

165gsm 75% Најлон полиамид 25% Spandex Elastane Најлонска ткаенина 160cm JL12007

  • Висока издржливост
  • Рашири и флексибилни
  • Разновидност во апликации

Можно е и ова да ти се допаѓа

Истражете повеќе