World Class Textile Producer with Impeccable Quality

Најлон плетено

160 gsm Шарена катјонска ткаенина 93,5% најлон полиестер 6,5% спандекс ткаенина за долна облека

  • Висока издржливост
  • Опции за живописни бои
  • Растегнување и удобно

Можно е и ова да ти се допаѓа

Истражете повеќе