World Class Textile Producer with Impeccable Quality

Пике плете

165gsm 50%памук 50%полиестер пике плетена ткаенина 150cm ZD37008

  • Трајни и долготрајни.
  • Меки и удобни за носење.
  • Разновиден и погоден за различни намени.

Можно е и ова да ти се допаѓа

Истражете повеќе