World Class Textile Producer with Impeccable Quality

Пике плете

180гсм 70%Модален 30%Полиестер Пике плетена ткаенина 145см ZD37007

  • Мека и удобна
  • Издржлива и долготрајна
  • Дише и ја отстранува влагата

Можно е и ова да ти се допаѓа

Истражете повеќе