World Class Textile Producer with Impeccable Quality

Најлон плетено

160gsm 77% најлон полиамид 23% Spandex Elastane Најлон ткаенина 155cm JL12016

  • Трајни и долготрајни.
  • Разтегнување и удобно вклопување.
  • Сестрано и погодно за различни апликации.

Можно е и ова да ти се допаѓа

Истражете повеќе