World Class Textile Producer with Impeccable Quality

Најлон плетено

165gsm 78% Најлон полиамид 22% Spandex Elastane Најлонска ткаенина 160cm JL12023

  • Издржливи и долготрајни
  • Растегливи и флексибилни
  • Лесни и удобни

Можно е и ова да ти се допаѓа

Истражете повеќе