World Class Textile Producer with Impeccable Quality

Џерси плете

140гсм 30%Тенцел 70%Полиестер единечна плетена ткаенина за дрес 165см KF2002

  • Мека и удобна
  • Издржлива и долготрајна
  • Дише и ја отстранува влагата

Можно е и ова да ти се допаѓа

Истражете повеќе