World Class Textile Producer with Impeccable Quality

Француски Тери

Многу тешка плетена ткаенина за шмирглање од 320 gsm 100% памук 92 бои

  • Издржлив: долготраен и отпорен на абење.
  • Меко и удобно: Обезбедува луксузно и пријатно чувство.
  • Разновидност: Достапно во широк асортиман. со живи бои за бескрајни можности за дизајн.

Можно е и ова да ти се допаѓа

Истражете повеќе