World Class Textile Producer with Impeccable Quality

Француски Тери

300 GSM Тешка француска териска ткаенина Тешка тежина 100 памучна ткаенина од француска териска ткаенина

  • Трајни и долготрајни
  • Меки и удобни
  • Абсорбирачки и ја отстрануваат влагата

Можно е и ова да ти се допаѓа

Истражете повеќе