World Class Textile Producer with Impeccable Quality

Плетено со руно

300gm Плетена ткаенина од руно 52%памук 48%полиестер Тешка ткаенина од фрилис

  • Издржливи и долготрајни
  • Меки и удобни
  • Разновидни за различни апликации

Можно е и ова да ти се допаѓа

Истражете повеќе