World Class Textile Producer with Impeccable Quality

Плетено со руно

300/360 gsm Тешка памучна полиестерска ткаенина од руно 40% Памук 60% Полиестер Худи Термален материјал за долна облека

  • Трајни и долготрајни
  • Одлична изолација и топлина
  • Зголемена удобност и флексибилност

Можно е и ова да ти се допаѓа

Истражете повеќе