World Class Textile Producer with Impeccable Quality

Плетено со руно

400gm Плетена ткаенина од руно 50%памук 50%полиестер памук полиестерски материјал за термална долна облека Hoodie

  • Трајни и долготрајни
  • Обезбедува одлична изолација
  • Мека и удобна

Можно е и ова да ти се допаѓа

Истражете повеќе