World Class Textile Producer with Impeccable Quality

Плетено со руно

220 gsm 96F со двојна четка, еднократно тресење ткаенина 100% полиестерска ткаенина за качулка

  • Меко и удобно
  • Издржливо и долготрајно
  • Лесно за нега и одржување

Можно е и ова да ти се допаѓа

Истражете повеќе