World Class Textile Producer with Impeccable Quality

Плетено со руно

многу тешка 360/460gsm ткаенина за плетење со руно 100% памук 117 бои за униформа употреба

  • Висока издржливост
  • Широк опсег на опции за бои
  • Идеален за униформа употреба

Можно е и ова да ти се допаѓа

Истражете повеќе