World Class Textile Producer with Impeccable Quality

Отоманско плетено

280gsm 94%полиестер 6%Spandex Elastane отоманска ткаенина 130cm TJ2175

  • Трајни и долготрајни.
  • Рашири и удобно.
  • Разновидност и лесна за нега.

Можно е и ова да ти се допаѓа

Истражете повеќе