World Class Textile Producer with Impeccable Quality

Отоманско плетено

160gm 100%Полиестер Отоманска ткаенина 170cm TJ35004

  • Трајни и долготрајни
  • Отпорни на брчки
  • Лесни за чистење и одржување

Можно е и ова да ти се допаѓа

Истражете повеќе