World Class Textile Producer with Impeccable Quality

Отоманско плетено

220gsm 58%вискоза 42%полиестер отоманска ткаенина 180cm GG14009

  • Трајни и долготрајни.
  • Мека и удобна текстура.
  • Разновидност и погодна за различни апликации.

Можно е и ова да ти се допаѓа

Истражете повеќе