World Class Textile Producer with Impeccable Quality

Отоманско плетено

240gsm 67%Полиестер 27%вискоза 6%Spandex Elastane Отоманска ткаенина 175cm TJ2206

  • Трајни и долготрајни
  • Удобно и еластично
  • Разновидност и лесна за нега

Можно е и ова да ти се допаѓа

Истражете повеќе