World Class Textile Producer with Impeccable Quality

Отоманско плетено

210 gsm 80% полиестер 20% вискоза отоманска ткаенина 155 см TJ2207

  • Лесна и издржлива
  • Мека и удобна текстура
  • Разновидност и лесна за нега

Можно е и ова да ти се допаѓа

Истражете повеќе