World Class Textile Producer with Impeccable Quality

Ребро плетено

270gm ребрести плетена ткаенина модна ткаенина 65% полиестер 35% памучна спортска облека ткаенина Милано ребро

  • Издржлива и долготрајна ткаенина.
  • Удобна и дише за спортска облека.
  • Разновидност за различни модни апликации.

Можно е и ова да ти се допаѓа

Истражете повеќе