World Class Textile Producer with Impeccable Quality

Најлон плетено

250gsm 78% најлон полиамид 22% Spandex Elastane Најлонска ткаенина 160cm JL12061

  • Лесен и издржлив материјал.
  • Одлично растегнување и флексибилност.
  • Идеален за спортска и активна облека.

Можно е и ова да ти се допаѓа

Истражете повеќе