World Class Textile Producer with Impeccable Quality

Ребро плетено

230gm 53%памук 47%Полиестерско ребро плетено ткаенина 185cm LW2155

  • Трајни и долготрајни
  • Меки и удобни
  • Разновидни и прилагодливи

Можно е и ова да ти се допаѓа

Истражете повеќе