World Class Textile Producer with Impeccable Quality

Џерси плете

230 gsm 100%памучна плетена ткаенина за единечна дрес 185cm KF1984

  • Меко и удобно
  • Дише
  • Разновидност за различни намени

Можно е и ова да ти се допаѓа

Истражете повеќе