World Class Textile Producer with Impeccable Quality

Трико плетено

200gm 84%Полиестер 16%Spandex Elastane трико ткаенина 160cm ZB11023

  • Издржливи и долготрајни
  • Рашири и флексибилни
  • Разновидност за различни апликации

Можно е и ова да ти се допаѓа

Истражете повеќе