World Class Textile Producer with Impeccable Quality

Птичји око плетени

200gsm 100% Памук Birdseye Ткаенина Мрежеста ткаенина 160cm NY23022

  • Дише и удобно
  • Трајни и долготрајни
  • Разновидност и повеќенаменски

Можно е и ова да ти се допаѓа

Истражете повеќе