World Class Textile Producer with Impeccable Quality

Џерси плете

185gsm 100%памучна плетена ткаенина за единечна дрес 185cm RH44005

  • Мека и удобна.
  • Издржлива и долготрајна.
  • Сестрана за различни апликации за облека.

Можно е и ова да ти се допаѓа

Истражете повеќе