World Class Textile Producer with Impeccable Quality

Џерси плете

170gsm 95%полиестер 5%Spandex Elastane Плетена ткаенина за единечна дрес 168cm KF786

  • Удобно истегнување
  • Издржлив материјал
  • Сестрана употреба

Можно е и ова да ти се допаѓа

Истражете повеќе