World Class Textile Producer with Impeccable Quality

Најлон плетено

170gsm 88% најлон полиамид 12% Spandex Elastane Најлонска ткаенина 160cm JL12055

  • Трајни и долготрајни
  • Растегнување и удобно вклопување
  • Разновидност за различни намени

Можно е и ова да ти се допаѓа

Истражете повеќе