World Class Textile Producer with Impeccable Quality

Најлон плетено

170gsm 88% најлон полиамид 12% Spandex Elastane Најлонска ткаенина 160cm JL12035

  • Издржливи и долготрајни
  • Флексибилни и растегливи
  • Отфрлаат влага и дише

Можно е и ова да ти се допаѓа

Истражете повеќе