World Class Textile Producer with Impeccable Quality

Џерси плете

165gsm 100%памучна плетена ткаенина за единечна дрес 185cm DS42033

  • Дише и удобно.
  • Издржлив и долготраен.
  • Разновиден и погоден за различни апликации.

Можно е и ова да ти се допаѓа

Истражете повеќе