World Class Textile Producer with Impeccable Quality

Џерси плете

140гсм 100%памучна плетена ткаенина за единечни дресови 170см KF1954

  • Висока издржливост
  • Мека и удобна
  • Разновидност и дише

Можно е и ова да ти се допаѓа

Истражете повеќе