World Class Textile Producer with Impeccable Quality

Пике плете

160gm 60%памук 40%полиестер пике плетена ткаенина 185cm KF1944

  • Трајни и долготрајни
  • Меки и удобни
  • Лесни за нега

Можно е и ова да ти се допаѓа

Истражете повеќе