World Class Textile Producer with Impeccable Quality

Пике плете

260gm 100%Памучна пике плетена ткаенина 190cm ZD37016

...
  • Сестрано: Погодно за различни апликации со ширина од 190 см.
  • Можно е и ова да ти се допаѓа

    Истражете повеќе