World Class Textile Producer with Impeccable Quality

Пике плете

180gsm 53%Модален 47%Полиестер Пике плетена ткаенина 150cm ZD2188

  • Мека и удобна.
  • Издржлива и долготрајна.
  • Сестрана и лесна за нега.

Можно е и ова да ти се допаѓа

Истражете повеќе