World Class Textile Producer with Impeccable Quality

Пике плете

215gsm 100%Памучна пике плетена ткаенина 180cm ZD37019

  • Висококвалитетен материјал
  • Разносна употреба
  • Трајни и долготрајни

Можно е и ова да ти се допаѓа

Истражете повеќе