World Class Textile Producer with Impeccable Quality

Вафли

160 gsm 100% полиестерска ткаенина за вафли 150cm GG2149

  • Трајни и долготрајни.
  • Лесни за нега и одржување.
  • Разновидност за различни апликации.

Можно е и ова да ти се допаѓа

Истражете повеќе