World Class Textile Producer with Impeccable Quality

Ребро плетено

310gm памучна полиестерска плетена ткаенина 75%памук 25%полиестер

  • Трајни и долготрајни.
  • Дише и удобно.
  • Лесно за нега и одржување.

Можно е и ова да ти се допаѓа

Истражете повеќе