World Class Textile Producer with Impeccable Quality

Двојно плетено

250gsm 82%Полиестер 18%Spandex Elastane Трико Двојна плетена ткаенина 160cm 992368A

  • Издржливи и долготрајни
  • Рашири и удобно
  • Разновидност за различни апликации

Можно е и ова да ти се допаѓа

Истражете повеќе