World Class Textile Producer with Impeccable Quality

Тери плетени

230gsm 83%Полиестер 17%Вискоза Тери плетена ткаенина 150cm MJ2165

  • Трајни и долготрајни
  • Меки и удобен
  • Разновиден и лесен за нега

Можно е и ова да ти се допаѓа

Истражете повеќе