World Class Textile Producer with Impeccable Quality

Двојно плетено

230gsm 83%полиестер 17%памучна дупло цветна предиво ткаенина 180cm SM2170

  • Трајни и долготрајни
  • Меки и удобен
  • Разновиден и лесен за нега

Можно е и ова да ти се допаѓа

Истражете повеќе