World Class Textile Producer with Impeccable Quality

Џерси плете

195gsm 100%памучна плетена ткаенина за единечна дрес 180cm RH44001

  • Мека и удобна.
  • Издржлива и долготрајна.
  • Сестрана за различни апликации на облека.

Можно е и ова да ти се допаѓа

Истражете повеќе