World Class Textile Producer with Impeccable Quality

Џерси плете

170гсм 100%памучна плетена ткаенина за единечни дресови 175см KF1125

  • Мека и удобна.
  • Издржлива и долготрајна.
  • Сестрана за различни апликации.

Можно е и ова да ти се допаѓа

Истражете повеќе