World Class Textile Producer with Impeccable Quality

Пике плете

170 gsm Полиестер пике ткаенина 100% полиестер Производител на ткаенина за брзо сушење

  • Лесен и разноврсен
  • Брзо сушење и отстранување на влага
  • Издржлив и долготрајно

Можно е и ова да ти се допаѓа

Истражете повеќе