World Class Textile Producer with Impeccable Quality

Двојно плетено

165gsm 88,3%памук 11,7%Spandex Elastane Двојна плетена ткаенина 175cm KF2116

  • - Мека и удобна
  • - Раширена и флексибилна
  • - Издржлива и долготрајна

Можно е и ова да ти се допаѓа

Истражете повеќе