World Class Textile Producer with Impeccable Quality

Џерси плете

150gsm 100% Полиестер единечна плетена ткаенина за дрес 185cm DS42019

  • Лесни и дише
  • Издржливи и долготрајни
  • Лесни за нега

Можно е и ова да ти се допаѓа

Истражете повеќе