World Class Textile Producer with Impeccable Quality

Џерси плете

125gsm 100% вискоза единечна плетена ткаенина од дрес 180cm DS42017

  • Мека и удобна
  • Лесна тежина и дише
  • Разновиден и лесен за боење

Можно е и ова да ти се допаѓа

Истражете повеќе