Produsén Tekstil Kelas Dunya kalayan Kualitas Anu Teu Dipikanyaah

Knit World Class Lawon
Produser kalawan Kualitas Sampurna

Di Runtang, urang lain ngan ukur nyieun lawon; urang karajinan pangalaman. Panggihan kasenian, katepatan, sareng karep kana tékstil.

Produk Kami
  • Sertifikat OEKO TEX

  • Sertipikasi FSC

  • Sertifikat BCI

  • Sertifikat

  • Standar Daur Ulang Global

  • 13 +

    Taun Exp

  • 200 +

    Merek Kerja Sama

  • 400 +

    Mesin Tekstil

  • 60 ,000M²

    Pabrik Sorangan

Aman & Standar Patuh Kain Knitted

Kain kami henteu ngan ukur bahan; aranjeunna bukti precision jeung durability. Ngalaman méwah tékstil knit anu ngaleuwihan ekspektasi.

Tékstil Knit Anu Dipercaya Anjeun Ahli Kustomisasi

Foshan Runtang Textile And Dyeing Co., Ltd. nyaéta produsén reputable anu khusus dina rupa-rupa fabrics knitted. Markas kami aya di Zhangcha Town, Kota Foshan, Propinsi Guangdong, nyaéta renowned salaku salah sahiji puseur pangbadagna Cina pikeun produksi lawon sarta distribusi. Kalayan langkung ti 13 taun pangalaman dedicated, kami geus ngadegkeun sorangan salaku ahli dina widang fabrics tékstil.

  • Sertifikasi Kualitas
  • Pabrikan Maju
Selengkapnya Tentang Kami

Tékstil Kami ogé Ngadamel Pikeun:

Runtang Ngahasilkeun Tekstil pikeun merek-merek panghadéna di dunya.

Jelajahi Serat Lawon Kami

Unveiling intricacies: Lalampahanna Ngaliwatan Dunya serat lawon

Artikel panganyarna