Produsén Tekstil Kelas Dunya kalayan Kualitas Anu Teu Dipikanyaah

Interlock Knit Tekstil Kain

Lawon rajutan interlock, tékstil anu kuat kalayan kakuatan anu alami sareng serbaguna, gaduh rasa anu lemes, nyerep idéal pikeun baju aktip, nunjukkeun permukaan anu mulus, tiasa dibalikkeun sareng daya tahan anu teu aya tandingan.

Kain Knit
    • Ganda Knit
    • Interlock Knit
    • Jersey Knit
    • Ponte Roma
    • Purl Knit
    • Rib Knit
    • Slub Knit
    • Dibeungkeut
    • Disikat
    • Knit Kabel
    • Bulu Knit
    • Terry Perancis
    • Jacquard Knit
    • Knitted Bolong
    • Pique Knit
    • Pointelle
    • Scuba Knitted
    • Terry Knitted
    • Wafel
    • Rajut Panon Manuk
    • Chenille Knit
    • Mercerized Knit
    • Nyeuseuh Mineral
    • Nylon Knit
    • Knit Ottoman
    • Tie Dye Knit
    • Tricot Knit
    • Velour Knit
Bahan
  • Kapas
  • Poliéster
  • Nilon
  • Modal
  • Spandex
  • Lyocell
  • Viscose
  • Awi
  • Wol
  • Akrilik
  • sutra
  • Linen
  • Asétat
Beurat
  • 50gsm-99gsm
  • 100gsm-149gsm
  • 150gsm-199gsm
  • 200gsm-249gsm
  • 250gsm-299gsm
  • 300gsm-349gsm
  • 350gsm-399gsm
  • 400gsm-449gsm
  • 450gsm-499gsm
  • 500gsm-549gsm
  • 550gsm-599gsm
  • 600gsm-649gsm
  • 650gsm-799gsm